Pianolessen

Heleen Vegter heeft haar privélespraktijk in Arnhem, centraal gelegen tussen het Gelredome en de Rijn op tien minuten fietsen van het centrum van Arnhem, met ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

In de lessen ligt de nadruk op het spelen van (licht) klassiek repertoire, maar ook akkoordbegeleiding, muziektheorie en eenvoudige improvisatie behoren tot de mogelijkheden. Plezier in muziekmaken en het ontwikkelen van een eigen muzikaal gevoel is wat vooropstaat in deze pianolessen. Daarom is iedereen welkom van jong tot oud, van beginner tot gevorderde. Heleen organiseert diverse extra's voor haar leerlingen, zoals leerlingenconcerten op een mooie locatie, samenspelprojecten, groepslessen en theorielessen.

Afgelopen seizoen gaf zij een beginnerscursus theorie waar zij dit jaar een vervolg op zal geven. Daarnaast staan er themamiddagen voor volwassenen, leerlingenconcerten en groepslessen op het programma. Voor grotere projecten maakt Heleen gebruik van de ruimtes bij Rozet, in de binnenstad van Arnhem.

Het is naast de reguliere lessen ook mogelijk om incidentele coaching te krijgen voor bijvoorbeeld vierhandig spel of pianobegeleiding.

Het is belangrijk dat leerlingen de gelegenheid hebben om thuis te oefenen op een akoustische of digitale piano.

Voor meer informatie of een proefles kunt u contact opnemen.

Heleen Vegter is actief lid van de EPTA, de europese bond voor pianodocenten en de KNTV. Voor leerlingen betekent dit dat ze mee kunnen doen aan de landelijke graadexamens piano.