coaching voor professionals

Ook als professioneel musicus kun je de behoefte voelen om te sparren over je repertoire of je muzikale keuzes. Een extra luisterend oor kan dan helpend zijn. Of je nu werkt als solist of een liedduo vormt, Heleen put uit haar ruime ervaring om jou of jullie beiden te coachen.

Heleen kent de uitvoeringspraktijk van de musicus in alle facetten: als solist en liedpianist, als musicus die gecoacht wordt en natuurlijk ook als luisteraar. Ze geeft met grote regelmaat concerten met divers repertoire en was als repetitor/muzikaal adviseur onder andere betrokken bij Reframing Herstory, Wolfgang Wonderjong van de Theateralliantie en de jaarlijks terugkerende Matteus Junior van Albert Hoex. Daarnaast was ze als liedpianist betrokken bij lessen en masterclasses van gerenommeerde musici als Anne Sofie von Otter en Malcolm Martineau.

Samenwerken werkt het best als er een klik is. Dus neem vooral contact op om eens kennis te maken. In overleg met jou bespreekt Heleen waar jij precies behoefte aan hebt en hoe jij optimaal verder bouwt aan je professionele praktijk.